Όνειρο

Ένα Όνειρο που στην πραγματικότητα δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Κάθε λεπτομέρεια που ήταν προσεκτικά κατασκευασμένη για να υποστηρίξει το Όνειρο. Το όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε κορυφαία οινοπνευματώδη ποτά παντρεύοντας την παράδοση με την σύγχρονη τάση.

Η δημιουργία της CRETAN QUALITY είναι πραγματικά ένα όνειρο. Μια εργασία αγάπης, μια οικογενειακή εργασία που με μεράκι θα εκτελεστεί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και την άμεση και άριστη εξυπηρέτηση σας.

H ιστορία ενός ονείρου που έγινε πραγματικότητα

CRETAN QUALITY

Τηλέφωνο/Φαξ: +302810791783
Διεύθυνση: Αυγενική Ηράκλειο Κρήτης
Τ.Κ:70011 Email: [email protected]

Η επιστήμη πίσω από τα οινοπνευματώδη ποτά δεν είναι μια νέα διαδικασία. Ο αριθμός των παραγόντων που επηρεάζουν την ποιότητα του τελικού προϊόντος είναι πολυάριθμοι. Αυτοί οι παράγοντες είναι που μας οδηγούν να κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διαμόρφωση, τον έλεγχο, και την ποιότητα των προϊόντων μας.

Δεν αποτελεί απλά μία εργασία, ένα τρόπο διαβίωσης, αλλά αποτελεί ένα χόμπι, μία αγάπη για την πρώτη ύλη που με σεβασμό επεξεργαζόμαστε για να φτάσουμε στα κατάλληλα αποτελέσματα.

Η ποτοποιία Cretan Quality βρίσκεται μόλις 20,7 χλμ. νότια από το νομό Ηράκλειου Κρήτης στο χωριό Αυγενική με 804 κατοίκους και αποτελεί Δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Παλιανής. Χτισμένο σε υψόμετρο 310 μέτρων.

Για πρώτη φορά αναφέρεται με το όνομα Ευγενική το 1391 σε έγγραφο του Δουκικού Αρχείου και από το 1577 δε λείπει από καμία απογραφή από όσες έγιναν στην Κρήτη.

Από την Αιγυπτιακή απογραφή (1834) μέχρι σήμερα το χωριό απογράφεται Αυγενική.

Η επίσκεψη στην Αυγενική έχει να προσφέρει σημαντικές εμπειρίες.

Η τέχνη της απόλαυσης ήταν πάντα στην ύπαρξή μας CRETAN QUALITY