Τα προϊόντα της «CRETAN QUALITY» είναι αυστηρά επιλεγμένα να σέβονται την παράδοση και χρησιμοποιούν μη επιθετικές προς το περιβάλλον μεθόδους σε κάθε στάδιο της παραγωγής.

Σιγά σιγά, ακολουθώντας πιστά τη φιλοσοφία της σχέσης εξαιρετικής ποιότητας και καλής τιμής, η γκάμα των προϊόντων μας εμπλουτίζεται με καινοτόμες συνταγές, διατηρώντας χαμηλές και ανταγωνιστικές τιμές. Η κάθε ελληνική οικογένεια  μπορεί να απολαμβάνει την ξεχωριστή γεύση και ποιότητα των προϊόντων μας.

Τα προϊόντα μας βασίζονται στην παραδοσιακή Ελληνική κουλτούρα την υπέροχη γεύση και το χαμηλό κόστος. Επιλέγουμε τις πρώτες ύλες μας με προσοχή, τις επεξεργαζόμαστε και παρασκευάζουμε τα ποτά μας  σύμφωνα με τα εγκεκριμένα πρότυπα ασφαλείας. Το πάθος μας είναι να παραδώσουμε υψηλής ποιότητας ποτά.

Ένας από τους βασικούς πυλώνες της CRETAN QUALITY είναι τα προϊόντα της.

Βλέποντας πως οι καταναλωτές πλέον αναγνωρίζουν και δίνουν βάση στα ποιοτικά ποτά η Cretan Quality  αποφάσισε να επενδύσει στα προϊόντα της με αποκλειστικό σκοπό την δημιουργία μιας γκάμας που εξασφαλίζει την σταθερή ποιότητα.

Τα προϊόντα μας τοποθετούνται σε αλυσίδες και ομάδες Supermarket, Cash & Carries, χονδρεμπόριο τροφίμων, κάβες ποτών . Το έργο μας χαρακτηρίζεται από ευθύνη και επαγγελματισμό, και αυτό φαίνεται στα ράφια των πελατών μας.

Ποτοποιία Cretan Quality

Βλέπετε 1–12 από 14 αποτελέσματα